Ons assortiment

Bekijk hier een overzicht van de type producten die wij aan kunnen bieden. Met deze producten cateren wij een uitgebreid assortiment voor zowel ontbijt, lunch en tussendoortjes. Al deze producten zijn portieverpakt. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen. 

Beleg

LNCH BOX biedt een grote variatie aan broodbeleg. Zo raakt u nooit uitgekeken op de opties om op uw brood te smeren. Daarom vindt u dagelijks de volgende type broodbeleg in de koelkast:

• Kaas van Vergeer
• Vleeswaren van Huis Van Beleg
• Maza hoemoes 
• Diverse spreads van Johma
• Zoet beleg

 

Brood

Dagelijks leveren wij vers afgebakken broodjes en boterhammen. De afgebakken broodjes, zoals pistoletjes en Italiaanse bollen, zijn per stuk verpakt. Daarbij bieden wij boterhammen van Jordy’s Bakkery uit Rotterdam aan. 

 

Fruit

Als gezond tussendoortje kunnen wij ook fruit op werk aanbieden. Ons fruit halen we bij de groenteboer. We komen dagelijks langs op kantoor, daarom zijn we ook erg flexibel in het leveren van fruit. 

Maaltijd.

Moet u overwerken, of wilt u warm lunchen? Dan kunt u verse kant-en- klare maaltijden van Henri vinden in de koelkast. 

 

Salade

Voor een gezonde lunch kunt u heerlijke salades van de groenteboer Verschoor uit Ridderkerk lunchen. Daarnaast bieden we ook grote en kleine salades van Bloemcool aan, een bekende grab & go producent.

Soep

Naast verse maaltijden, hebben we ook de soepen van Henri in ons assortiment. Boordevol verse groenten en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

 

Tussendoortje

Snelle trek? Neem dan een gezond tussendoortje! In onze snackbox hebben we een variatie aan verantwoorde snack zoals een Nak’d reep.

Vers sap

Heerlijke,  koud geperste sappen en smoothies van Fruity-Line. Alle sappen en smoothies zijn vegan, daarnaast zijn ze ook allemaal lactose – en glutenvrij.

Wraps & Sandwiches

De rijkelijk belegde wraps en sandwiches van BloemCool zijn heerlijk voor de lunch. Belegd met de beste kwaliteit ingrediënten.

Zuivel

Als ontbijt, of als extraatje bij de lunch, onze zuivelproducten zijn voor elk moment van de dag. Start de dag met een breakfast pot, of een beker melk naast een broodje. 

Bedrijfsinformatie

Voorwaarden